Korpa
0
Vaša korpa je prazna.
Isporuka

Isporuka

Naručite građevinskog materijala i u roku od 3 do 5 radnog dana roba može da bude isporučena na adresu po Vašoj želji. 

Isporuka kurirskom službom se naplaćuje, kabaste robe ne šaljemo kurirskom službom (stiropor, vuna, osb-,gips ploče i profili duže od 2.5 metara).

Narudžbe preko 70.000 rsd sa PDV-om isporučimo besplatno od 250 km udaljenosti od Bačke Topole. Iznad toga svaki pređeni kilometar se naplaćuje, 120 din/km.

Svi artikli sa sajta nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može podužiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Roba će vam biti isporučena na adresu koju ste naveli pri potvrdi porudžbine u roku od 5 dana. Pre same isporuke, naš vozač će vas kontaktirati na telefon koji ste ostavili pri potvrdi. U slučaju da u dogovoreno vreme, na adresi koju ste napisali pri potvrdi porudžbine, ne bude prisutno lice koje je izvršilo porudžbinu ili neko punoletno lice koje je on ovlastio za preuzimanje, roba će biti vraćena na našu lokaciju.

Pomoć kuriru ili vozaču u slučaju kabastire i teške robe je obavezna, prilikom kupovine cele palete od gipsa, osb ploče, kondora i vune poželjeno je istovar viljuškarom. Isporuka naših proizvoda vršimo na terotoriji Republiku Srbije bez Kosova.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.